dimarts, 27 d’abril del 2010

Cotutoria i Exposició sobre Nens de Vidre!

Bon dia classe!!

Avui hem estat tot el grup a l'aula ja que aquesta setmana realitzem les sessions de cotutoria i de mestres!

Per això, avui he pogut veure l'exposició de les nostres companyes Soraya i Marta que han fet sobre els nens de vidre.

Primer de tot ens han fet una petita activitat que tractava d'escriure un conte amb les paraules següents:

-Avui
-Dia
-Quadern
-Veritat
-Panxa
-Escoltar.

El meu conte tractava sobre una noia que no no volia reconèixer la veritat, no era sincera ni amb ella ni amb la resta del món.

Després de realitzar el conte, ens han dit que escollisim una paraula per indentificar el missatge d'aquest petit conte. Jo he escollit la paraula: Sinceritat.

A continuació, la companya del costat ens explicava el seu conte i jo havia d'endevinar quina era la paraula que havia escollit com a missatge del conte (no ho he endivinat). Després, li he explicat el meu conte i hem fet el mateix.

Per finalitzar aquesta petita dinàmica, hem escrit en uns papers amb formes diverses la nostra paraula.

Llavors, les nostres companyes de l'exposició ens han explicat el perquè d'aquesta activitat. Es tracta del tema dels Punts de Vista. Amb les mateixes paraules per a tota la classe, han sortit un munt de contes diferents, i també paraules diferents que identificaven el conte.

Això vol dir que cada persona veu les coses, els fets i tot el que passa a la vida d'una manera diferent. Per això, ens hem d'adonar que no tant sols existeix la nostra opinió sinó la resta també té els seus punts de vista i són iguals de respectables i vàlids com els nostres. Per tant, hem d'aprendre a respectar les opinions de totes les persones i si cal, arribar a un acord mutu, i no imposar la nostra per la força.


La segona part de la classe l'hem dedicada a la cotutoria. Laura i jo hem comentat el que hem fet aquest dies a l'escola Rosa dels Vents i les exposicions que hem vist a les clases. El proper dia farem el power point per la sessió de mestres de divendres!!

;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada