dimarts, 20 d’abril del 2010

Primavera Primavera, dona'ns moltes flors Primavera!

Bon dia a tothom!! :)

Un altre dia a l'escola i cada dia em sorprenen més els nens i nenes de l'escola Rosa dels Vents!!

Com fem sempre, primer hem començat amb les rutines (si voleu veure com fan el bon dia, aneu a l'entrada de la Marta Solsona que ha penjat un video molt maco!!) i després ens hem dividit en dos grups! Jo m'he quedat fent plàstica i Marta ha anat a la ludoteca.

Com que encara a la classe estava posada la decoració nadalenca per les finestres (amb les boletes de neu jejeje) la Pili ha proposat als seus alumnes de dibuixar unes floretes ben maques per canviar la decoració de la classe perquè sigui més primaveral!!

A tots els nens i nenes els ha encantat la idea, així que la Pili els ha portat mostres amb fotos de diverses flors, amb mides i formes diferents, i també de colors molt vius!

OOOOOOOOOhhh que boniques!! deien tots els infants (que macoss!! *O*)

Després la Pili els ha explicat com ho farien: els ha donat una fulla transparent (perquè ho enganxaran a la finestra) perquè pintessin amb pintura les seves flors!


Penso que és molt important tenir decorada la classe, sobretot en Educació infantil, ja que, com tractàvem a la nostra exposició Marta i jo, l'espai aula ha de ser un lloc on es crei un clima afectiu i relacional amb els nens, que se sentin com si a gust amb la seva classe, per poder gaudir i aprendre al mateix temps!

El resultat ha estat fantàstic, han sortit unes flors maquíssimes i molt variades. Suposo que el pròxim dia veurem ja decorada la classe amb totes aquestes obres d'art!!


;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada