dimarts, 6 d’abril del 2010

Ludoteca a la Rosa dels Vents!

Hola a tots i a totes!

Ja hem vingut tots de vacances i avui Marta i jo hem tornat a l’escola Rosa dels Vents!

Com tots els dimarts, la classe s’ha dividit en dos grups i uns han fet plàstica amb la Pili –i Marta- i uns altres han pujat a la ludoteca (amb la Remei i amb mi); però abans hem realitzat la benvinguda i les rutines del matí!

Un cop hem cantat el bon dia, hem mira’t quin temps fa avui, hem contat quants som a la classe i qui ha faltat, una part dels dofins hem marxat escales amunt a jugar a la ludoteca!

Un cop a la ludoteca, la Remei els tenia una sorpresa preparada als nostres dofins: avui jugarem amb el domino GEGANT!! A tots els nens els ha agradat molt la idea i de seguida s’han posat tots a remenar les immenses fitxes.

Per jugar, primer ens hem posat tots en rotllana –una rotllana ben gran- i després hem agafat cadascú 3 fitxes per jugar. La remei els ha explicat com funciona el joc –encara que molts ja en saben- i ha preguntat qui té el doble 6 per començar la partida. Uns quants nens han començat a ensenyar fitxes dient que ells tenien aquest número però la veritat és que era la Roser qui tenia només el doble 6! Hem anat jugant respectant els torns de cadascú i mirant molt bé quins números teníem en les nostres fitxes i a que no sabeu qui ha guanyat? EN JOHN! Ha jugat molt bé i l’hem aplaudit tots per ser el primer que ha aconseguit posar totes les seves fitxes!

Quan hem acabat la partida hem recollit totes les fitxes i hem jugat als racons de la ludoteca: a la cuina, al supermercat i al metge! –això si, primer ens hem disfressat!

Hem passat una estona molt entretinguda; la veritat és que avui hi havia una cua terrible al metge, tots estàvem malalts i hem anat a visitar al millor metge de tot el poble: en Christian!

Quan estava a la cua del metge a aparegut Marta per fer-nos fotos i aquesta m’ha agradat molt:


Per cert, el metge m’ha dit que no mengi tanta xocolata i mengi molta verdura i peix blanc! Li hauré de fer cas per no posar-me malalta el pròxim dia de ludoteca!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada