dijous, 22 d’abril del 2010

Treballem l'Autoestima!!

Bon dia a tothom!!

Quin dia més maco!! sabeu per què estic taaaan contenta avui?

La veritat és que et trobes fantàsticament bé quan a primera hora del matí et diuen coses tan boniques com avui. A qui no li agrada que li diguin"piropos"? jejeje

Tota aquesta alegria és a causa de la exposició que han fet les nostres companyes Amagoia i Keren sobre els nens de vidre. Tractaven el tema de l'autoestima i de la importància de sentir-se bé amb un mateix, d'expressar les nostres emocions, els sentiments, de reconèixer les nostres coses bones i també les dolentes, i aprendre a acceptar-nos tal com som.

Per treballar aquest tema, ens han propossat de fer una dinàmica (molt maca):
Consistia en posar-nos tot el grup en una rotllana, assegudes al terra, i després una persona es possava al mig del cercle i era com "la protagonista". Llavors, es tractava que cada persona de la rotllana digués alguna aspecte positiu sobre la persona que estava al mig.

Ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant.Totes hem sortit de la classe amb un benestar interior i amb un somriure que no te'l podies treure de la cara!!

Penso que és molt important treballar l'autoestima amb els nens i nenes a l'etapa infantil, ja que en aquestes edats és quan es configura el seu autoconcepte i la seva autoestima, aspectes que seràn de vital importància alhora de construir la seva personalitat, i també és molt important per la seva salut i el seu benestar, tant físic com psicològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada