dijous, 29 d’abril del 2010

Cotutoria i nova exposició sobre Nens de Vidre!

Bon dia a tots i a totes!! :D

Com ja sabeu, és la setmana de cotutories i a més a més, seguim fent exposicions sobre els dos llibres que hem utilitzat durant l'assignatura.

Avui, hem començat la classe amb l'exposició que ha estat a càrrec de les nostres companyes: Alibe i Mireia. La seva exposició s'ha basat en el llibre de Carme Barba per tractar el tema de les pors infantils.

Els infants poden tenir por a les tempestes, a l'obscuritat o dormir a les fosques, por als desconeguts o als animals...són pors que tothom coneixem i que no hem de deixar de banda o ridiculitzar-les perquè poden causar problemes més greus en el nen/a.

Com a adults, hem d'ajudar als infants a superar aquestes pors, explicant-los que són els llamps i trons per exemple, no mostrar por davant dels animals, posar-los un llumet a l'habitació quan dormin...petits gestos que tenen grans repercussions alhora de poder afrontar aquestes pors.

Després de parlar sobre aquest tema, les nostres companyes ens han proposat de fer una petita activitat. Aquesta consistia en dir una cosa o situació que ens produeixi felicitat i benestar. Després havíem de dir una situació o cosa que ens fes por i contrarestar-la amb una de les frases de felicitats esmentades abans.

En el meu cas, quan era petita sempre em feia por quedar-me sola, i ara de gran, la soledat encara segueix angoixant-me una mica. Per això, per contrarestar aquesta por, vaig escollir la frase de l'Alba que deia que la seva situació que li produeix benestar és estar amb els amics jugant a cartes! jejeje

Ha estat un exercici molt imaginatiu i molt bonic! Penso que pot ser una activitat molt pràctica per coneixens més a nosaltres mateixos i als altres.

A la segona part de la classe, hem continuat amb les sessions de cotutories i hem realitzat el power point que presentarem demà a la sessió de mestres!

Ens veiem demà a l'edifici de Teatre!! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada