dijous, 8 d’abril del 2010

La niña del lápiz marrón y mucho Humor!

Holaaa!!

Avui, com cada dia, hem realitzat una altra exposició, però aquest cop hem canviat de llibre: La niña del Lápiz marrón. La exposició ha estat a càrrec de les nostres companyes Mireia i Noelia i aprofitant la passió de la protagonista del llibre per la lectura, hem tractat el tema dels contes.

Ens han proposat una activitat que consistia en recordar aquells contes de la nostra infantesa que ens van agradar més, o d'aquells que guardàvem un record especial, i preguntar-nos quin és el seu missatge, el proposit, i com podem treballar amb els contes dins l'aula. Ho hem fet per parelles, i com sempre, Marta i jo hem escollit juntes "La Bella i la Bestia" per què té un missatge molt important: La bellesa està en el interior de les persones.

Penso que amb aquest conte es pot treballar diversos temes, com l'autoestima, l'autoconcepte, el respecte a les diferències ja sigui per motius culturals, racials, per les diverses necessitats educatives de cada nen, etc.

Ha estat una activitat molt divertida i emotiva perquè hem viatjat enrere en el temps per recordar els nostres contes i pel·lícules preferits!!


A la segona part de la classe, l'Anna ens ha proposat de treballar l'humor per un motiu: avui és el dia de l'humor en el treball!!

Hem realitzat diversos exercicis que eren molt graciosos perquè feiem el tonto bàsicament. Per exemple, parlar amb la llengua a fora, passar-nos el meu estoig amb canvis de direcció imprevisibles, fer positives frases negatives, jugar al presi-presi...

Realment hem passat una estona molt divertida i entretinguda a classe, hem rigut molt i també ens ha servit per relaxar-nos una miqueta.

Penso que treballar amb humor és molt important, sempre hi ha d'haver humor a la vida, saber riure't d'un mateix (vol dir que t'acceptes tal com ets i no tens por d'ensenyar el teu vertader jo als altres), tot per aconseguir viure amb més felicitat i estar bé amb tú mateix i el món que t'envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada