dijous, 25 de març del 2010

Exposició, pica paret i un Pla B!



Avui ha tocat a la Tamara i a la Raquel fer la seva exposició sobre el llibre: Nens de Vidre!


Ha estat una exposició molt interessant sobre els tallers que es poden realitzar a l’aula d’educació infantil.


Ens han preparat dues activitats molt dinàmiques i molt entretingudes: primer de tot, ens han tapat els ulls i ens han fet tocar diversos materials i endevinar-los (materials que ens han evocat a la nostra infantesa, com el cotó fluix, el paper d’alumini dels entrepans, cartró...). la segona activitat ha estat la més evocadora de sentiments de la infantesa per què hem sortit al passadís a jugar al Pica Paret!! (de petita sempre jugava a aquest joc).


Realment a estat una gran exposició!


L’únic però de la classe ha estat potser, la gran falta d’assistència que hi ha hagut avui, per què aquest fet, ha perjudicat a les nostres companyes que exposaven. Hem de tenir en compte que les exposicions depenen tant de les persones que la realitzen com la del “públic” (alhora de fer activitats i preveure quanta gent i participarà...).


Aprofitant aquest fet, l’Anna ens ha explicat que sempre hem de tenir un Pla B sota el braç per si passen imprevistos com els d’avui. Per sort, la Raquel i la Tamara ha sabut redreçar les seves activitats d’una marea exemplar i no hem tingut cap problema per realitzar les dinàmiques que tenien preparades (en un principi volien partir el grup per què un jugués al pica paret i l’altra fes el exercici del tacte i després canviar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada