dimarts, 25 de maig del 2010

Visitem a les companyes del Grup 2A!! :)

Bon diaaa!!! :)


Avui ha estat un dia una mica especial, ja que les companyes del grup 2A i la Begoña ens han adoptat i hem fet la classe amb elles!!


Avui feien l'última exposició sobre els llibres en el seu grup. ho ha fet una sola noia, ja que la seva companya estava malalta i no ha pogut assistir, però ho ha fet molt bé!!

La exposició tractava sobre la importància de la relació entre la família i l'escola, ja que totes dues tenen el mateix objectiu: EL BENESTAR DEL INFANT!


Per tal de garantir el millor aprenentatge i desenvolupament del nen, el treball que es fa a les escoles i a les famílies no s'ha de contradir, han de seguir la mateixa línia per no crear conflictes interns en el infant. per aquest motiu, les famílies s'han d'implicar en les escoles i també l'escola s'ha d'apropar a totes les famílies. Al cap i a la fi, es tracta d'un treball en equip entre docents i pares/familiars.


A la segona part de la classe, la professora Begoña ens ha explicat amb més profunditat com organitzarem la macro sessió ultra espectacular que tindrà lloc el proper divendres 4 de juny amb tots els infants de les escoles que hem visitat!!!


Jo m'he apuntat al taller de cinema! a més, també farem jocs i danses, titelles, teatre, i un recorregut per què els infants coneguin la nostra universitat (ben maca que és jejee) i gaudeixin d'un dia especial amb tots nosaltres!! ( jo gaudiré molt, segur!!!!)


Quines ganes que tinc jaaaa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada