dimarts, 4 de maig del 2010

Nouvinguts i Ludoteca!


En arribar avui a l’escola, la Pili ens ha presentat dos nous alumnes que acaben d’arribar: la Maria José -una nena molt maca i molt intel·ligent de Colòmbia- va arribar divendres passat i l’Emi, romanès, just avui és el seu primer dia amb els dofins de P5.

Com tots els dimarts, primer hem fet el Bon dia i després hem entrat a l’aula i ens hem presentat tots a l’Emi. Ell no sap parlar en català encara, i no diu res, però segur que s’ho passarà molt bé en aquesta escola i aprendrà molt.

Quan ha vingut la Remei, hem partit el grup i hem pujat a la Ludoteca (els nous alumnes s’han quedat amb la Pili i la Marta fent plàstica).

Un cop a la ludoteca, ens hem posat en rotllana asseguts al terra i hem decidit a què jugaríem avui. Al final, hem dit que avui només jugaríem a la caseta, a la botiga i al metge.

Com que fa dies que tenim aquest temps tan plujós, els nens estaven molt esverats i s’ha notat molt que fa temps que no poden sortir al pati a jugar. La Remei m’ha dit que el pròxim dia li recordi que no els deixi posar-se les sabates de talons per què fan molt de soroll!

Al acabar l’hora, ens hem posat tots a recollir la caseta i la botiga per què estaven molt desendressades i ens hem calmat una mica per què estàvem molt nerviosos –volem que faci bon temps per poder sortir al pati a jugar a la pilota!!-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada